Ulkotulien sytyttäminen Natalia
KLO 19.00
Kuohuviinitarjoilu juhlasalin ovella juhlan alkaessa Siritree, Julia, Tanja
KLO 20.00 Oma asema
1. Asiakkaiden vastaanotto Oma asema
2. Juomien jarjoilu Oma asema
- valkoviini, punaviini, mehu, vesi
- viinin esittely ja maistatus
3. Keiton tarjoilu ja pöytään vienti Yhdessä
- edetään linjamana ,tarjoiluvaunut, pataleipä, koreissa pöytiin
tarjoilaan, voiasetelmat pöytiin
Keittolautasten kerääminen
palautuspisteet
4. Juomien tarjoilu Omaasema
5. Pääruoka - annosten tarjoilu Yhdessä
edetään linjamana
Juomien tarjoilua pääruoan aikana Oma asema
Koko pöydälle
Pääruokalautasten kerääminen
Lautasliinan kerääminen
Viinilasien kerääminen ( vesilasi jää katteeseen )
Mausteikkojen kerääminen
Leipäkorien ja voiasetelmien kerääminen
6. Pöytiin sokerikko- kermakko setit
Kahvikupin " vetäminen" oikealle alemmas
Jälkiruoka- annokset pöytiin koko pöydälle yhdessä ja edetään linjamana
Kahvin / teen tarjoilu , toisen kupin tarjoilu
MENU 23.9 karpalo
klo 19.00 juhlasalin ovella
Alkumalja : kuohuviineistä ja mehusta
klo 20.00 ravintola karpalossa
Alkuruoka : kurpitsa-omenakeittoa , tarjoilaan annoksena, " keittovaunut" salissa
Pataleipää , koreissa pöytiin + voiasetelmat
Pääruoka kukkoa viinissä risottoa
Jälkiruoka moccapannakottaa kahvi+avec
Viinit
Valkkari : Espiritu de Chile Chardonnay Gewurztraminer 2014
Punkku: Espiritu de Chile Shiraz Cabernet 2014
Skumpat käytetään tosiaankin alkudrinkkiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti