torstai 1. lokakuuta 2015

Lieksan kaupungin henkilöstöjuhla

Tarjoilujärestys ke 23.9.2015                                                          Vastuuhlö


Ulkotulien sytyttäminen                                                                   Natalia


KLO 19.00
Kuohuviinitarjoilu juhlasalin ovella juhlan alkaessa                       Siritree, Julia, Tanja


KLO 20.00                                                                                        Oma asema
1. Asiakkaiden vastaanotto                                                               Oma asema
2. Juomien  jarjoilu                                                                           Oma asema
    - valkoviini, punaviini, mehu, vesi
    - viinin esittely ja maistatus                     
3. Keiton tarjoilu ja pöytään vienti                                                    Yhdessä
     - edetään linjamana ,tarjoiluvaunut, pataleipä, koreissa pöytiin
       tarjoilaan, voiasetelmat pöytiin
   Keittolautasten kerääminen
   palautuspisteet


4. Juomien tarjoilu                                                                              Omaasema
5. Pääruoka - annosten tarjoilu                                                            Yhdessä
       edetään linjamana                            


      Juomien tarjoilua pääruoan aikana                                             Oma asema
      Koko pöydälle
      Pääruokalautasten kerääminen
      Lautasliinan kerääminen
      Viinilasien kerääminen ( vesilasi jää katteeseen )
      Mausteikkojen kerääminen
      Leipäkorien ja voiasetelmien kerääminen
6. Pöytiin sokerikko- kermakko setit
    Kahvikupin " vetäminen" oikealle alemmas
  
    Jälkiruoka- annokset pöytiin koko pöydälle yhdessä ja edetään linjamana
    Kahvin / teen tarjoilu , toisen kupin tarjoilu


MENU 23.9 karpalo


klo 19.00 juhlasalin ovella


Alkumalja : kuohuviineistä ja mehusta                      



klo 20.00 ravintola karpalossa


Alkuruoka : kurpitsa-omenakeittoa , tarjoilaan annoksena, " keittovaunut" salissa
                                                                           




Pataleipää , koreissa pöytiin + voiasetelmat


Pääruoka kukkoa viinissä risottoa


Jälkiruoka moccapannakottaa kahvi+avec


Viinit
Valkkari : Espiritu de Chile Chardonnay Gewurztraminer 2014
Punkku:    Espiritu de Chile Shiraz Cabernet 2014
Skumpat käytetään tosiaankin alkudrinkkiin.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti