Pohja
8 kpl digestive-kekseja
90 g salatettua margariinia
Täyte
8 liivateleä
2 dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tlk ( 135 g ) mango- lastenruokasosetta
1 rlk sitruunamehua
1 dl sokeri
2 tl vanillinisokeri
1 dl heldelmämehua
Päälle
1 tlk ( 135 g ) mango- lastenruokasosetta
2 liivatelehteä
tilkka keltaista mehua
2 rkl sokeri
1. Pohja. Murskaa keksit ne perunasurvimella muovipussissa. Lissä joukkoon sulatettu rasva. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan pahhjalla ja painele seos sen päälle tasaiseksi kerrokseksi
2. Täyte. Pane liivatelehdet kylmään veteen 5-10 minuuttia
3. Vaahdota kerma. Lisää tuorejuuston joukkoon mangosose, sitruunamehua,sokeri ja vanillinisokeri, sekoita hyvin.
4. Kiehauta hedelmämehua. Purista liivatelehdet kuiviksi ja sulata mehuun. Valuta haalea seos ohuena nauhana hyvin sekoitaa mango-juusto seoksen joukkoon. Sekoita viimeiseksi joukkoon vatkattu kermavaahto.
5 . Anna kakun hyytyä jääkaapissa tunnin verran tai seuraavaan päivään. Kakun voi pakastaa ennen kuorrutusta.
6. Pane liivatelehdet kylmään veteen 5-10 minuuttia. Sekoita kulhossa mangosose,sokeri ja kuumassa mehutikassa sulatetut liivatelehdet hyvin keskenään. Anna jäähtyä hetken.7
7. Kaada kuorrutus kakun päälle hyytymään. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua hedelmillä, marjoilla tai jos mahdollista muutamalla luonnonkukalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti