Hauki-porkkanamureke
100 annosta 120 g
Reseptikirja: PERUS
Reseptityyppi: KALARUOKA
Reseptiryhmä:
Valmistuslaite:
Tekijä: HENNA ( 25.06.2015)
Muuttaja: HENNA (28.07.2015)
Lisätieto:
Ei sovi:
P Nimi Käyttöpaino Ostopaino Työohje
Suurimo, ohra, rikoittu KG 0,600 0,600 Laita ohrasuurimot 1/1 65-gn
vuokaan,lisää vesi.Kypsennä:Höyry +100
asteessa 30 minunttia.Jäähdytä.
Vesi, talousvesi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haukimassa KG 6,000 6,000
Porkkanasose pakaste KG 1,750 1,750
Jauho,korppujauho KG 0,600 0,600
Kerma, ruoka 15% laktoositon 1,750 1,750
Kananmuna KG 1,200 1,200
Pippuri, valko jauhettu KG 0,007 0,007
Sekoita haukimassa kypsät ohraasuurimot ja muut raaka aineet yleiskoneessa tai sekoittavassa padassa tasaiseksi massaksi. jJaa massa gn vuokiin( levitä) ja kypsennä yhdistelmäpaistolla +180 asteessa 90% kosteus. 30 minunttia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Raakapaino yhteenssa 13,107 KG Valmistushävikki 8,45 %
Saanto yhteenssa 12,000 Kg Jakeluhävikki 0,00 %
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti